Digital Marknadsföring

Vad är unikt med vår strategi för digital marknadsföring?

Vi tar fram marknadsföringsmaterial i form av foto, film och copyrighting. Vi gör det genom konkurrentanalys och urval av de effektivaste marknadsföringskanalerna för er organisation – inklusive SEO, Google adwords, och sociala medier.

Foto, Film & Copyrighting

Med vår expertis inom foto, film och copyrighting hjälper vi er att ta fram rätt typ av material.

SEO – Sökoptimering

Bra SEO är en kombination av optimering på plats och byggande av länkar. Effektiv SEO-strategi, handlar också om att analysera era konkurrenter. Eftersom spelets regler ständigt förändras ser vi till att alltid hålla oss uppdaterade på de senaste verktygen och teknikerna.

Google Adwords

Snabba resultat kostar pengar, men om du litar på oss med dina google adwords kampanjer kommer det att generera nya kunder. Medan SEO’s avkastning på investeringar kan ta månader, kommer våra väl riktade annonseringstjänster att leda till snabb tillväxt.

Sociala Medier

Det kan verka lätt att integrera sociala medier i din marknadsföringsmix: några inlägg, några annonser, Facebook eller kanske Instagram. Men effektiviteten för din sociala medias marknadsföringsstrategi bör mätas i resultat – vilket innebär att om du inte faktiskt säljer via sociala medier använder du den inte rätt.